Tarih: 29.11.2021 21:28

Anadolu Efes Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Facebook Twitter Linked-in

Avrupa basketbolunun bir numaralı turnuvası olan Türk Hava Yolları Avrupa Ligi’nde yeni hafta maçları yakın zamanda başlayacak. Büyük bir heyecana sahne olan maçların bir tanesi de Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak. Lige kötü başlayan ancak son haftalarda toparlanarak seirye bağlayan Anadolu Efes, kendi sahasında Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Yaklaşan maç öncesinde Anadolu Efes Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda gibi sorular sorulmaya başlandı. İşte o soruların cevabı haberimizde…

 

Anadolu Efes Barcelona maçı ne zaman?

Türk Hava Yolları Avrupa Ligi’nde 6 galibiyet ve 6 mağlubiyetle 10’ncu sırada yer alan Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu’nda 10 galibiyet ve 2 mağlubiyetle birinci sırada yer alan Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Basketbol severlerin sonucunu en çok merak ettiği maç öncesinde kritik karşılaşmanın ne zaman olacağı merak ediliyor. Anadolu Efes ile Barcelona arasında oynanacak olan maç 3 Aralık Cuma günü oynanacak.

 

Anadolu Efes Barcelona maçı saat kaçta?

18 takımın yarıştığı Türk Hava Yolları Avrupa Ligi’nde Anadolu Efes ile Barcelona arasındaki maç saat 20.30’da başlayacak.

 

Anadolu Efes Barcelona maçı hangi kanalda?

Maçı kaçırmak istemeyenler ve temsilcimizi desteklemek isteyenler, karşılaşmanın zaman ve saat bilgisini araştırıyor. Anadolu Efes ile Barcelona maçı beIN Sports 3 ekranlarında seyircilerle buluşacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —