Tarih: 07.01.2023 10:00

Bakan Bozdağ'dan 'Yeni Anayasa' Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca, Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen avukatlar buluşmasına katılan Bozdağ, milletin hür iradesiyle verdiği oylarla, "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sözüyle 2002'de, adeta batmış bir Türkiye'yi, Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti kadrolarının devraldığını söyledi.

 

Millete yalan değil hakikati söyleyen, imkanlarıyla, yapacaklarıyla milletin huzuruna çıkan bir anlayışı temsil ettiklerini belirten Bozdağ, "Biz milletimize vaatlerimizi, Türkiye'nin gerçeklerini görerek ortaya koyduk, beklentileri ona göre yönettik. Milletimizin hür iradesiyle sandıktan iktidar olarak çıktık. Türkiye'nin o günden bugüne dört bir yanı değişti, değişmeye de devam ediyor." ifadelerini kullandı.

 

Bozdağ, "Bu ülkede bundan sonra bölgesel ayrımcılıklar olmayacak" dediklerini ve yatırımları Türkiye'nin 81 ilinde, tüm ilçelerinde, beldelerinde, köylerinde eş zamanlı başlatan bir siyaset izlediklerini, memleketin her yanını birlikte ayağa kaldıran bir anlayışı milletle iktidar yaptıklarını ifade etti.

 

Bozdağ, eskiden cumhurbaşkanının sorumluluğu olmadığını, şimdi ise cumhurbaşkanının yaptığı her işten, her işlemden dolayı yargı denetimini sonuna kadar açık hale getirdiklerini söyledi.

 

Başörtüsü yasakları ve diğer hukuksuzlukların, zulümlerin bittiğini vurgulayan Bozdağ, Türkiye'nin hukuk devleti, insan hak ve hürriyetleri ve diğer alandaki vasıflarını güçlendirme konusunda kararlı mücadeleyi sürdürdüklerini ifade etti.

 

Bozdağ, avukatların ihtiyaçlarını, beklentilerini karşılamaya yönelik atacakları adımlardan bahsederek, adli yardım mekanizmasını, yapılan ödemelerin tamamını tek çatı altında toplayacaklarını anlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —