Tarih: 19.07.2021 10:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC’de Ne Müjde Verecek?

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidiyor. Erdoğan bayramı KKTC'de karşılayacak. Cumhurbaşkanı, bu ziyaret sırasında bir müjdesi olacağını da söylemişti. O müjdenin ne olacağı merak konusu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidiyor. Erdoğan'ın ziyaretine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanısıra, çok sayıda bakan ve AK Parti yönetiminden isimler de katılacak. Cumhurbaşkanı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi Özel Oturumu'nda hitap edecek.



Cumhurbaşkanı, Kuzey Kıbrıs Parlamentosunda milletvekillerine hitabım olacak. Bunun yanında yine Kuzey Kıbrıs'a müjdesini orada parlamentoda vermek istiyoruz, şimdi verirsem yanlış olur, güzel bir adımımız var, ön çalışmalarını bitirdik" ifadelerini kullanmıştı.

 

Erdoğan, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilecek törene katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'la bir görüşme de gerçekleştirecek. Erdoğan Kıbrıs ziyaretinde, 2019'da insansız hava araçlarının kullanımına açılan Geçitkale Havaalanı'nın, silahlı insansız hava aracı üssüne de dönüştürülmesi de planlanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —