Tarih: 08.02.2021 14:29

Dünyaca Ünlü Profesörden Enteresan Açıklama! Uzaylılar Bizi Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Dünyanın en ünlü üniversitesi olan Harvard’da görev yapan Profesör Avi Loeb, enteresan açıklamalarda bulundu. Başarılı profesör, uzaylıların 2017 yılında dünyayı ziyaret ettiğini ve bu gelişmelerin bilim insanları tarafından görmezden gelindiğini söyledi.

Zaman zaman dünya gündemine gelen ve bazı kişiler tarafından ilgi ile takip edilen, bazı kişiler tarafından ise ‘ti’ye alınan uzaylı meselesine Harvard Üniversitesi’nde görev yapan profesör Avi Loeb’den enteresan bir açıklama geldi.

Ünlü fizikçi Stephen Hawking ile de çalışma fırsatı yakalayan Loeb, 2017 yılında uzaylıların dünyaya ziyarete geldiğini söyledi. Yıllar önce güneş sisteminde yıldızlararası bir nesnenin tespit edildiğini aktaran Loeb, tespit edilen nesnenin uzaylıların teknolojisi olduğunu dile getirdi.

Uzaylıların ziyaretiyle ilgili detay veren Loeb, “2017’deki ziyaret sırasında kullandıkları araç bir tekneye benziyordu. Hızlanmak için de için ışık kullanıyorlardı” derken, “Biz kendimizi eşsiz ve özel görüyoruz. Uzaylılara karşı yaklaşımımız mütevazı olmalı” ifadesini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —