Tarih: 13.04.2021 22:47

Elon Musk, Kendini İmparator İlan Etti

Facebook Twitter Linked-in

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, Twitter hesabının biyografi kısmını tekrar değiştirdi ve 'Mars'ın İmparatoru' yazarak kendisini Kızıl Gezegen'in İmparatoru yazdı.

 

Elon Musk Twitter hesabını oldukça aktif bir şekilde kullanıyor. Musk Twitter hesabı üzerinden kimi zaman SpaceX'in son çalışmalarını, kimi zaman beyin çipi geliştiren Neuralink'in geldiği son noktayı, kimi zaman da kripto para piyasasına dair öngörülerini paylaşıyor. Hatta Musk daha da ileriye gidip, Twitter biyografisine #bitcoin yazarak, kripto para piyasasını hareketlendiriyor. Fakat ünlü milyarder, bu kez biyografisine herhangi bir kripto paranın ismini değil, yeni unvanını taşımış durumda.

 

Musk, Twitter hesabının biyografi kısmına 'Mars'ın İmparatoru' yazarak bir göz kırpma emojisi ekledi. Ünlü isim daha önce Tesla tarafından kendisine verilen 'Tesla'nın Teknokralı' unvanını da biyografisine iliştirmişti. Böylece Musk, biyografi kısmına iki unvanını da eklemiş oldu. Fakat Musk'ın kendisine verdiği Mars'ın İmparatoru unvanı, Tesla'nın Teknokralı unvanından daha dikkat çekici.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —