Tarih: 02.02.2023 18:00

Epic Games'ten Bedava Oyunlar

Facebook Twitter Linked-in

Epic Games, uzun bir süredir düzenli olarak her hafta ücretsiz oyun dağıtıyor. Bazen AAA kalitede yapımlar da veren platform, bu nedenle oyuncular tarafından oldukça seviliyor. Geçtiğimiz dakikalarda ise Epic Games’in bu hafta için verdiği oyunlar erişime açıldı.

 

Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyunlarından ilki Dishonored: Death of the Outsider. 259 TL değerindeki yapım, eskiden suikastçı ve şimdilerde ise gemi kaptanı olan Billie Lurke’ün karakterini konu alıyor. İkinci oyun ise 59 TL değerindeki City of Gangsters. Burada ise bir suç örgütü kuracak ve yasadışı işlerden elde ettiğiniz gelirler sayesinde bu örgütü büyütmeye çalışacaksınız.

 

İki oyunu da, 9 Şubat saat 19.00’a kadar kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bunun için Epic Games’in internet sitesi veya masaüstü programından hesabınıza giriş yapın. Sonrasında ise oyunların kendi sayfalarına gidin. Son olarak sağ taraftaki Yükle butonuna tıklayın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin. Hepsini toplu olarak almak için sepetinize ekleyebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —