Tarih: 24.05.2021 14:20

Euroleague’de Dörtlü Final Heyecanı Başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Avrupa basketbolunun kalbi, bu hafta sonu Almanya'da atacak. THY Avrupa Ligi'nde dörtlü final heyecanı, 28 Mayıs Cuma günü Köln'de başlayacak. Anadolu Efes, üst üste ikinci kez dev organizasyonda yer alacak.

 

THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final heyecanına sayılı günler kaldı. Dev organizasyon, bu hafta sonu Almanya'nın Köln kentinde düzenlenecek. Karşılaşmalar, 19 bin seyirci kapasiteli modern bir tesis olan Lanxess Arena'da oynanacak. Pandemi nedeniyle Dörtlü Final'de taraftarlar yer alamayacak.

 

Anadolu Efes, üst üste ikinci kez Avrupa basketbolunun zirvesinde boy gösterecek. Lacivert beyazlılar, 28 Mayıs Cuma günü 19.00'da CSKA Moskova ile karşılaşacak.

 

Temsilcimiz, 2019 finalinde kaybettiği Rus ekibinden rövanşı alarak şampiyonluk maçına çıkmak istiyor. Ergin Ataman'ın ekibi, normal sezonu 22 galibiyet, 12 mağlubiyet ile üçüncü sırada tamamladı. Anadolu Efes, play-off'ta ise Real Madrid'i 3-2 yenerek adını Dörtlü Final'e yazdırdı. 2000, 2001 ve 2019’da Dörtlü Final’e kalan Efes, dördüncü kez bu dev organizasyonda yer alacak.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —