Tarih: 27.09.2022 11:29

FETÖ Güney Afrika’da Kendi Silah Fabrikasını ve Ordusunu Kuruyor

Facebook Twitter Linked-in

Daha önce FETÖ mensubu eski basketbolcu Enes Kanter Freedom’a gizemli silah tedarik şirketiyle bağlantısını açıklayan Avukat Robert Amsterdam, şimdi de FETÖ terör örgütünün uluslar arası silah ticaretini deşifre etti.

 

Kaleme aldığı kitabında FETÖ içerisindeki yolsuzluklara değinen Amsterdam, FETÖ okullarının örgütün hayati organı olduğunun altını çizdi. Bu okullara minimum 4 milyon Dolarlık yatırım yaptıklarını aktaran Amsterdam, FETÖ’nün Suriye’ye silah sattıklarını dile getirdi.

 

Rumi Forum gibi organizasyonların ABD ve Amerikalılar tarafından FETÖ’ye bağlı olarak tanınmadığına dikkati çeken Amsterdam, politikacılarla güçlü ilişkiler kurduklarını kaydetti. FETÖ’nün silah ticaretine bulaştığını belirten Amsterdam, “Silah firmalarıyla ilişki neden? O silahların Suriye’ye gittiği yönünde araştırmalar var. Bunu FETÖ’nün sözde yöneticileri yapıyor” dedi.

 

Silah Fabrikası Satın Almışlar

FETÖ’nün silah satışları hakkında önemli bilgiler aktaran Amsterdam,  FETÖ’nün Güney Afrika yapılanmasına öncülük eden Vuslat Bayoğlu, Güney Afrika’da Milkor aldı silah fabrikası satın aldı. Şirket kısa sürede büyüyerek müşteri kazandı. ABD ordusuna çeşitli silahlar ve el bombası fırlatıcıları satmak için Amerikan pazarına yöneldi” dedi. Bu silah şirketi ile FETÖ’cü Enes Kanter’in de bağlantılı olduğunu söyleyen Amsterdam, Enes Kanter Freedom Vakfı’nın New York’ta bulunan resmi kayıt adresini, silah tedarikçisi ‘Arlington Strategic Supplies and Manufacturing LLC’ isimli şirket ile paylaştığını söyledi. 

 

Amsterdam, aynı zamanda FETÖ’nün ABD için bir kanser olduğunu ve bu okulların ABD yasalarına göre aykırı olduğunu dile getirdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —