Tarih: 11.11.2021 14:56

Fm 22 Wonderkidler! Fm 22 Wonderkid Listesi

Facebook Twitter Linked-in

Dünyanın en popüler futbol oyunlarından biri olan Football Manager serisinin 2022 serisi geçtiğimiz aylarda piyasaya sürüldü ve özellikle Türkiye’de birçok oyun meraklısı bu oyunu satın aldı. Takım kariyerine başlayan oyunun meraklıları, özellikle Fm 22 wonderkidler, Fm 22 wonderkid listesi oluşturmaya başladı. Popüler oyunda teknik direktörlük kariyerine başlayan oyuncular, takımlarına potansiyelli futbolcuları ucuz maliyetle katarak daha sonra o oyuncuları yüksek bedelle transfer edebiliyor. İşte, Fm 22 Wonderkidler, Fm 22 Wonderkid Listesi detaylarını haberimizde bulabilirsiniz…

 

Wonderkid Kelime Anlamı

Bu kelimenin en çok kullanıldığı oyunların en başında hiç kuşkusuz Football Manager oyunu gelmektedir. Wonderkid, kelime anlamı olarak ‘Genç yetenek’ olarak tanımlanıyor. Oyunda minimum 150 potansiyel derecesine sahip olan 20 yaş altındaki futbolcuların tanımlanmasında kullanılan bu sözcük, oyun içerisinde oyunculara büyük bir haz veren bir olgu.

 

Fm 22 Wonderkidler

Benoît Badiashile: 20 yaşındaki futbolcu, bu seride Monaco takımı ile kariyerine başlıyor ve Fransa’da geleceği parlak bir futbolcu olarak adlandırılıyor.

 

Wisdom Amey: Stoper mevkiinde forma giyen 15 yaşındaki genç futbolcu, seride İtalya Serie A’nın gelecekteki en büyük futbolcularından biri olacağı konuşuluyor.

 

Josko Gvardiol: Almanya Bundesliga ekiplerinden Leipzig’de forma giyen 19 yaşındaki futbolcunun oyun içerisinde ucuz fiyata satın alınması zor ancak, transfer olduğu takıma daha fazla para kazandırması içten bile değil.

 

Rainey Breinberg: Oyunun serisinin en potansiyelli futbolcusu olarak anılan 15 yaşındaki futbolcu, Feyenoord’da harikalar yaratması içten bile değil.

 

Tino Livramento: Chelsea’nin harika çocuğu olarak nitelendirilen 18 yaşındaki potansiyelli yetenek, yıl içerisinde düzenli forma giymesi halinde yeteneklerini en az 25 katına çıkarması öngörülüyor.

 

Gonçalo Esteves: Oyun içinde 150 potansiyel derecesine sahip olan Sporting Lizbon’un yeteneği, takımın geleceğe yatırım olarak yaptığı nadide futbolculardan bir tanesi. Oyunu oynayan kişilerin, bu ismi takıma kazandırması ile birlikte mükemmel yatırım olacağı içten bile değil.

 

Ilaix Moriba: 18 yaşındaki futbolcu, Gine’nin Pogba’sı olarak adlandırılıyor. Orta sahadaki meziyetlerini sergileyen bu futbolcu, oyun içerisinde forma giydiği takımın orta sahasında adeta orkestra şefi gibi takımını yönlendirebilme yeteneğine sahip.

 

Bukayo Saka: Bu ismi hepimiz İngiltere’de Arsenal ile duymuşuzdur. Gerçek hayatta olduğu gibi, oyunda da yetenek abidesi olan 19 yaşındaki futbolcuyu takıma kazandırmak o kadar da kolay değil. Şayet Saka’yı takıma alabilmek için astronomik bir ücret ödemeniz gerekiyor.

 

Yusuf Demir: Reel hayatta Barcelona’ya transfer olan yetenekli Türk futbolcu, İki ayağını da etkili bir şekilde kullanabilen orta saha oyuncusu, gelecekte orta sahanın fedaisi olarak düşünülüyor.

 

Hollman McCormick: Bu isim Fm 22’de mükemmel bir futbolcu olabilme yeteneğine sahip. Arjantin Ligi’nde forma giyen bu altın çocuk, henüz 15 yaşında olmasına rağmen, ligin tozunu attırmayı başardı.

 

Jayden Addai: Reel futbolda olduğu gibi, oyundaki futbol oyunlarında da yetenekli futbolcuların birçoğu Hollanda’dan çıkıyor. Bunun bir örneği de bu futbolcu. 15 yaşındaki yetenekli futbolcu, gol yollarındaki etkinliği ile göze çarpan futbolcuya makul bir maaş ile takıma kazandırmak mümkün.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —