Tarih: 11.01.2021 12:45

Football Manager 2021 wonderkids listesi, FM 2021’deki en iyi wonderkidsler hangileri?

Facebook Twitter Linked-in

Dünyada ve özellikle Türkiye’de milyonlarca futbol meraklılarını bilgisayar başına kilitleyen en popüler futbol oyunu Football Manager 2021 sürümü geçtiğimiz aylarda piyasaya sürüldü. Oyunun piyasalarda yerini almasının ardından oyun meraklıları Football Manager 2021 wonderkids listesi, FM 2021’deki en iyi wonderkidsler hangileri? gibi arama merakına girdiler. İşte Football Manager 2021 en iyi wonderkidsleri

Türkiye’deki hemen hemen bütün futbolseverlerin hayatında bir kere oynadığı, bazı futbolseverleri ise bilgisayar ekranlarına kilitleyen en popüler futbol oyunu Football Manager’in 2021 sürümü geçtiğimiz aylarda piyasaya sürüldü ve aynı anda tükendi.

Milyonlarca oyun meraklısının popüler bilgisayar oyunu olan Football Manager’in 2021 sürümünü oynayan birçok kişinin ilk yaptığı iş wonderkids listesi oluşturmak ve genç futbolcuları çalıştırdığı takıma transfer etmek.

Düşük bir para karşılığı alınan wonderkidsler, daha sonra astronomik ücretler sonunda başka takımların yolunu tutuyor ve Football Manager oyununu oynayanlara büyük bir haz veriyor. Peki, FM 2021 en iyi wonderkidsler hangileri? FM 2021’de en iyi genç futbolcuları bulacakları Football Manager 2021 wonderkids listesi bu haberimizde. Her pozisyondan 4 futbolcuyu öne çıkardığımız bu listede oyun tarafından en yüksek puanı alan futbolcular yer alıyor.

Football Manager 2021 wonderkids listesi, FM 2021’deki en iyi wonderkidsler hangileri?

Wonderkids Kaleciler

Maarten Vandevoordt: Oyun tarafından 84 puan verilen Belçikalı kaleci, henüz 18 yaşında ve Belçika ligi ekiplerinden Genk forması giyiyor.

Mauel Gasperini: Wonderkids listesinde ilk sıralarda yer alan İtalyan kaleci, henüz 18 yaşında ve ülkesi takımlarından Udinese forması giyiyor. Oyun tarafından verilen puanı ise 83

Mikki van Sas: Hollandalı kaleci, oyun tarafından 83 puan verilmiş. Büyük bir potansiyele sahip olan genç kaleci, henüz 16 yaşında ve Manchester City’nin kadrosunda yer alıyor.

IIlan Meslier: Fiziği ile öne çıkartılan 20 yaşındaki kaleci, oyun tarafından 83 puan verilerek listede zirvelerde yer alıyor. Fransız genç yetenek Leed United’ın kadrosunda kendine yer buluyor.

Wonderkids Savunmacılar:

Nuno Mendes: Savunmanın sol bölgesinde oynayan Portekizli futbolcu, henüz 18 yaşına. Oyun tarafından 86 puan verilen genç yetenek ülkesinde forma giyiyor.

Max Aarons: Savunmanın sağ bölgesinde forma giyen genç futbolcu 20 yaşında ve Norwich forması altında ter döküyor. Oyun tarafından 86 puan verilen futbolcu ilerleyen yıllarda oyun içerisinde büyük paralarla transfer edilmeye aday.

Josko Gvardiol: Stoper mevkiinde oynayan futbolcunun yaşı henüz 18. Hırvatistan uyruklu futbolcu, Almanya’da Leibzig forması giyiyor ve oyun tarafından 88 puan verilmiş.

Noah Katterback: Almanya uyruklu olan futbolcu, ülkesindeki Köln takımı kadrosunda yer alıyor. Oyun tarafından 86 puan verilen genç yıldızın yaşı ise 19. Mevkisi ise sol bek.

Wonderkids orta sahalar:

Eduardo Camavinga: Fransız uyruklu olan genç yetenek oyun tarafından 91 puan verilmiş. Orta sahanın merkezinde görev alan futbolcunun yaşı 17.

Pedri: 10 numara pozisyonunda değerlendirilecek potansiyelli futbolcu olan Pedri, oyun tarafından 92 puan verilmiş. Henüz 17 yaşında olan İspanyol futbolcu, Barcelona’nın kadrosunda yer alıyor.

Moriba IIaix: İspanyol olan ve Barcelona’nın kadrosunda yer alan 17 yaşındaki genç yıldız, 88 puan ile alanında üst sıralarda yer alıyor. Yaşı ise henüz 17.

Vitor Ferreira: Porto forması giyen 20 yaşındaki potansiyeli yüksek futbolcu, 20 yaşında ve oyun tarafından 88 puan verilmiş.

Wonderkids forvetler:

Sebastiano Esposito: İtalyan olan ve ülkesinde İnter forması giyen 18 yaşındaki futbolcu, oyun tarafından 87 puan verilmiş.

Joshua Zirkzee: Hollandalı genç yetenek Alman devi Bayern’in kadrosunda yer alıyor. Kanatlarda da forma giyebilen futbolcuya oyun 86 puan vermiş.

Jamal Musiala: Bayern’in kadrosunda yer alan bir diğer genç yetenek ise Musiala. Oyun tarafından 86 puan verilen genç futbolcunun yaşı ise henüz 17.

Luis Carbonell: İspanyol uyruklu futbolcu, ülkesi takımlarından Zaragoza’da forma giyiyor. 17 yaşındaki futbolcuya oyun 85 puan vermiş.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —