Tarih: 08.02.2021 09:35

Galatasaray’da Muslera Performansı ile Parmak Isırtıyor

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray’a transfer olduğu günden bu yana Sarı Kırmızı taraftarların bir numaralı futbolcusu olan Fernando Muslera, geçtiğimiz yıl yaşadığı ağır sakatlık sonrası sahalara inanılmaz bir form grafiği ile dönmeyi başardı.

Galatasaray’a 2011 yazında transfer olan ve o günden bu yana takımın kalesini koruyan Muslera, gösterdiği üstün performans ile, taraflı tarafsız herkesin takdirini toplamıştı. Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor deplasmanında bacağı kırılan Muslera, uzun bir sakatlık süreci yaşamış daha sonra ise emaneti olan kaleyi geri almıştı.

Sakatlık sonrası gösterdiği inanılmaz performans ile takımına büyük katkı sağlayan Muslera, Galatasaray’ın yeniden çıkış yakalamasında önemli pay sahibi oldu.

Geçtiğimiz cumartesi günü oynan derbi mücadelesinde yine büyük kurtarışlar yaparak, derbinin kazanılmasında pay sahibi olan başarılı kaleci, adeta Aslan'ın yeni transferi etkisi yarattı.

Galatasaray yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Uruguaylı kalecini sözleşmesini uzatmak için kolları sıvarken, Muslera’nın da takımı ile sözleşme uzatmayı çok istediği öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —