Tarih: 02.11.2022 13:57

Gerçek Hayat Dergisi’nden Dikkat Çeken FETÖ Özel Sayısı

Facebook Twitter Linked-in

Derginin özel sayısında binlerce masum vatandaşın ahını alan ve en önemlisi Türkiye’deki demokratik ortamına darbe indirmeye çalışan FETÖ’nün gerçek yüzü anlatıldı.

 

Derginin en çok dikkat çeken yazısı arasında FETÖ elebaşı Gülen’in şu ifadeleri dikkat çekiyor: “Ben Tayyip ile değil, Tayyip’in tanrısı ile savaşıyorum.”

Rusya'nın önemli isimlerinden biri Aleksandr Dugin, baş terörist Gülen'in 15 Temmuz'da Pensilvanya'da "Ben Tayyip ile değil, Tayyip'in Tanrısı ile savaşıyorum" dediğini söylemişti

Dugin, bu sözleri; insanlık, İslam ve Allah düşmanı haydut Gülen'in ekibine sızdırılmış Rus devletinin adamlarından duymuş olabilir.

 

 

Bu da bize Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un 15 Temmuz'dan sonra 19 Aralık 2016'da FETÖ'cüler tarafından niçin katledildiğini izah ediyor.

 

 

Ayrıca FETÖ'cülerin fitnesiyle 2015'te Rusya'ya ait Su-24 tipi uçağın sınır ihlali gerçekleştirdiği gerekçesiyle düşürülmesi olayını da eklemek gerekiyor.

 

 

İngiltere'nin eski başbakanı Winston Churchill, "Biz Çanakkale'de Allah'la savaştık! Allah'la savaşan kaybetmeye mahkûmdur" demişti.

 

 

Churchill haklıydı. Allah ile savaşıp da kazanan olmamıştı, olamazdı da. İşte korona günlerinde Allah'a kafa tutanların hali ortada. O koca koca devletler gözleriyle bile göremedikleri bir virüse yenildiler.

 

 

Allahu Tealâ; bir sinek ile Nemrut'u nasıl helak etmişse, Hz. Musa'ya düşmanlık eden Firavun'u nasıl Kızıldeniz'e boğdurmuşsa, dilerse tüm düşmanlarına benzer musibetleri verip helâk eder.

 

 

Bizler 40 yıldır Gülen alçağının Allah ile savaştığını biliyorduk. Allah ile savaşan kaybetmeye mahkûmdur. Bu iblis de 15 Temmuz'da kaybettiği gibi, hem dünyada hem ahirette kaybedecektir.

 

 

KAYNAK: GZT.COM

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —