Tarih: 29.09.2022 12:30

Güldür Güldür Show Ne Zaman Başlayacak? Güldür Güldür Show Yeni Sezon Ne Zaman?

Facebook Twitter Linked-in

11 Kasım 1994 tarihinde İstanbul, Beşiktaş'ta bulunan eski Mıstık Sineması'nın tiyatro salonuna dönüştürülmesiyle kurulan ve yapımları ile herkesin takdirini kazanan BKM imzalı Güldür Güldür Show’un yeni sezonu merakla bekleniyor.

 

2011 yılında 5’er Beşer ismi ile yayınlanan daha sonra İnsanlar Alemi ismi ile devam eden proje, 2013 yılında Güldür Güldür ismi ile yayınlarına devam etmişti. Oyuncularının başarılı performansı ve hicivli oyunları ile kısa süre içerisinde milyonlarca kitleye ulaşan Güldür Güldür Show, geçtiğimiz yaz aylarında sezon finali vermişti. Sezonun başlaması ile birlikte Güldür Güldür Show’un yeni sezonunu merak eden insanlar Güldür Güldür Show ne zaman başlayacak? Güldür Güldür Show ne zaman ve Güldür Güldür Show yeni sezon oyuncuları hakkında bilgi alabilmek için internette arama yapmaya başladı.

 

Güldür Güldür Show Ne Zaman Başlayacak?

Show TV’nin en çok takip edilen ve yayınlandığı gün milyonlarca kişiyi ekranlara bağlayan Güldür Güldür Show ne zaman başlayacak konusunda hem kanaldan hem de yapımcılardan net bir bilgi gelmedi. Bu yıl 10’ncu sezonunu kutlayacak olan başarılı yapıt konusunda Show TV ve Güldür Güldür yetkililerinden resmi açıklama bekleniyor.

 

Güldür Güldür Show Yeni Sezon Ne Zaman?

Usta oyuncu Ali Sunal’ın moderatörlüğünü yaptığı Güldür Güldür Show yeni sezon ne zaman konusunda da henüz net bir bilgi yok. Özellikle geçen 3 sezonda başarılı taklitler, komedi dolu skeçler, bazen de güldürürken düşündüren oyunları ile herkesi kendisine hayran bırakan Güldür Güldür Show’un yeni sezon bilgisi konusunda yine Show TV’nin ve Güldür Güldür yetkililerinden gelecek resmi açıklama bekleniyor.

 

Güldür Güldür Show Yeni Sezon Oyuncuları

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Güldür Güldür Show yeni sezon oyuncuları kim olacağı merak ediliyor. Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Giray Altınok, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin ve Ünal Yeter ile güldürmeye devam edecek olan başarılı organizasyonda yeni sezona 3 yeni transfer ile ekranlara geliyor. Güldür Güldür Show’un yeni sezonunda Hüseyin tiplemesi ile herkesi kahkahaya boğan Erdem Yener başta olmak üzere Hasibe Eren ve Gürhan Altundaşar da Güldür Güldür Show’un 10’ncu sezonunda ekibe dahil oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —