-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,36% 0,05
-
EURO
51,37% -0,27
-
GRAM ALTIN
6502,73% 1,99
-
Ç. ALTIN
10945,35% 1,69
Gurbetçi İrma’nın intikam planı: İstanbul Fatih'te evini yerinde bulamayan ev sahibi şoka girdi!
Ev sahibi gördükleri karşısında büyük bir şok yaşarken, öfkeli kadın bununla da yetinmedi ve belediyeye başvurarak harabeye dönen müstakil evin yıkılmasını sağladı. Konut sahibi ise maddi kaybı sonrası, şikâyetçi oldu.
Kullanım için ailesine tahsis edilen evden zorla çıkartılan İrma T, evin kapı ve pencerelerini sökerek hurdacıya sattı. Ev sahibi gördükleri karşısında büyük bir şok yaşarken, öfkeli kadın bununla da yetinmedi ve belediyeye başvurarak harabeye dönen müstakil evin yıkılmasını sağladı. Konut sahibi ise maddi kaybı sonrası, şikâyetçi oldu.
74 yaşındaki Nilgün E. İstanbul Şile'de ikamet ediyordu. Yaşlı kadının aynı zamanda İstanbul Fatih'te tek katlı bir evi vardı. Bu evi, kalacak yeri olmayan yaşlı bir çiftin kullanımına açmıştı. Yaşlı çift geçtiğimiz aylarda vefat etti. Çift öldükten sonra Almanya'da yaşayan kızları İrma T. bu evde oturmaya başladı. Bunun üzerine Nilgün E, İrma T'nin maddi durumunun iyi olduğunu ve yardıma muhtaç olmadığını gördüğünde, İrma T'den evi terk etmesini istedi.
Fakat iddiaya göre İrma T, evin anne ve babasına ait olduğunu öne sürerek evi terk etmeyi reddetti. Nilgün E. İrma T'nin evini boşaltması talebiyle mahkemeye başvurdu ve mahkeme İrma T'nin evi boşaltması yönünde karar verdi.
Kararın tebliğinden sonra, yine iddiaya göre büyük bir öfkeye kapılan İrma T, evin kapı ve pencerelerini söktürerek hurdacılara sattı. Komşularının kendisine haber vermesiyle eve gelen Nilgün E. karşılaştığı manzara sonrası büyük bir şok yaşadı. Müstakil evinin kapı ve pencereleri yoktu, duvarlar ise çekiç ve keser darbeleriyle kırılmıştı.
EV HASARLI DİYEREK YIKTIRDI
Olaydan bir süre sonra İrma T. belediyeye başvurarak ikamet ettiği konutun gördüğü zarar nedeniyle yıkılması gerektiğini belirtti.
EV HASARLI DİYEREK YIKTIRDI
Olaydan bir süre sonra İrma T. belediyeye başvurarak ikamet ettiği konutun gördüğü zarar nedeniyle yıkılması gerektiğini belirtti.
Yine komşuları aracılığıyla bu durumdan haberdar olan Nilgün E. polis merkezine giderek olayla ilgili şikâyetçi oldu.
Başına gelen bu olay nedeniyle maddi ve manevi olarak zarar gördüğünü belirten konut sahibi Nilgün E, evinin yıkılmasına neden olan İrma T. ve belediye görevlilerinden şikâyetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Gurberçi İrma'nın intikamı#İstanbulFatih'te evini yerinde bulamayan ev sahibi şoka girdi!#deprem Köpek Özlem Emniyet Müdürü Satıldı Şahan Benzine 2 #sigara Pehlivan Yunan #MemurSusmayacak #Disneyiptalet Türkyılmaz Hollanda Philip Morris #StajyerDurmayacak Tatlıses Bahçeli… pic.twitter.com/Thjo7SVaGJ
— ᴰᵉʳᵇⁱᴴᴬᴮᴱᴿ (@DerbiHaberTR) August 2, 2023
Sinop Bu Gece Türkiye'nin En Uzun Gecesini Yaşayacak
Fazlur Rahman Toplantısı İslam ve Modernizm
Kemoterapisiz Kanser Tedavisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu'yu Türkevi'nde kabul etti
Kabine toplantısı bugün yapılacak
Depremin ülke ekonomisine yükü 104 milyar dolar
Prof Dr Musa Ünver Kimdir?
Kanser tedavisinde yeni hap tedavisi geliştirildi
Türkiye’nin fındık ihracatı rekor kırdı
Olay iddia! TRT'deki bu dizilerin senaristi FETÖ'cü mü?
PKK’nın sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi
Gurbetçi İrma’nın intikam planı: İstanbul Fatih'te evini yerinde bulamayan ev sahibi şoka girdi!
F1’de sıra Belçika yarışında
ABD’den Tayvan’a 345 milyon dolarlık askeri yardım
Türkiye’nin LPG ithalatı mayısta arttı
Şırnak’ta 5 terörist etkisiz hale getirildi
DSÖ'den sıcak hava uyarısı!
Yılsonu enflasyon tahmini yükseldi
Mauro Icardi yarın İstanbul’a geliyor
Kuveyt’te 5 hükümlü idam edildi
Brent petrolün varil fiyatı 83 dolar civarında
Türkiye'den İsrail’e kınama
Son 2 ayda 119 terörist etkisiz hale getirildi
Mbappe ile PSG arasında ayrılık kapıda
Pençe-Kilit bölgesinde 5 terörist etkisiz hale getirildi
Google, haber yazacak yapay zeka geliştiriyor
Enflasyon rakamları Perşembe günü açıklanacak
Türkiye’nin makine ihracatı rekor kırdı
Nikola Mirotic Barcelona’dan ayrıldı
ABD’de kasırga faciası: 16 yaralı
Yükleniyor











