Tarih: 31.05.2022 22:22

Halkbank Girişimci Kredisi Nasıl Alınır?

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Halkbank, teknokentte ve teknoparklarda faaliyet gösteren girişimcilere destek olabilmek için kredi desteği sağlıyor. Konu hakkında araştırmalar yapan girişimciler, kredi desteğinin detaylarını araştırmak için Halkbank girişimci kredisi nasıl alınır? Halkbank girişimci kredisi kimlere verilir? Halkbank girişimci kredisi başvurusu ayrıntılarını internette aramaya başladı.

Bankadan yapılan açıklamada Teknokent Destek Paketi’nin personel maaşı ve
kira ödemelerini kapsadığı belirtilirken, bu kredi desteğinden faydalanmak için binlerce başvurunun şimdiden yapıldığı iddia edildi.

Halkbank Girişimci Kredisi Nasıl Alınır?

Yeni iş buluşları ve fikirlerin çoğalması açısından önemli bir durum olan bu kredi konusunda Halkbank Girişimci kredisi nasıl alınır tarzında aramalar yapılıyor. Girişimcilerin iş kollarında ve ekonomik hayata katılımın desteklendiği girişimci kredisi başvurusu Halkbank’ın ‘Girişimci Krediler’ kısmından yapılıyor. 6 farklı girişimci kredisinin olduğu başvurularda, belirli kriterleri sağlayan herkes bu girişimci kredilerinden faydalanabiliyor.

Halkbank Girişimci Kredisi Kimlere Verilir?

Halkbank girişimci kredisi kimlere verilir konusu girişimci ruhlu olan herkesin cevabını aradığı en kilit konu başlığı olmuş durumda. İş hayatında edindiği tecrübeleri kendi açacağı iş yerinde kurmak isteyen, iş kolunda eğitimini almış ve iş yerini açmak isteyen ve aynı zamanda iş fikri bulunan, bu fikri ise büyütmek isteyen herkes bu kredilerden faydalanabilecek.

Kredi başvurusunda bulunmak için ise, şirket kurulumun tamamlanması, gerekli belgelerin herhangi bir Halkbank şubelerine teslim edilmesi; şirketin tüzel kişi olması durumunda ise, krediden faydalanmak isteyen ve yüzde 50 hisseye sahip olan ortak veya ortakların bu kredi kriterlerini sağlaması gerekiyor.

Halkbank Girişimci Kredisi Başvurusu

Halkbank girişimci kredisi başvurusu yapmak isteyen girişimciler, Halkbank’ın web sitesini ziyaret ederek gerekli bilgileri doldurarak kredi başvurusunda bulunabiliyor. Girişimcilerin gerekli finansman ihtiyaçlarına ilaç gibi gelecek olan Halkbank girişimci kredisi, işlerin sürdürülebilmesi ve en önemlisi işlerin büyümesi açısından girişimciler için büyük bir fırsat haline gelebilir.

Halkbank girişimcilik kredisi, uygun vade, avantajlı faiz oranı ve ödemesiz dönemli geri ödeme seçenekleri ile girişimcilerin kullanımına sunuldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —