Tarih: 12.11.2021 17:35

Kastamonu'da Fizik Kurallarına Aykırı Olaylar: Metafizik Varlıklar Tarafından Çıkarılan Korkunç Yangınlar

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin Karadeniz bölgesinde yer alan ve 383 bin nüfuslu şirin kentinde milyonların şaşkınlıkla ve korku ile karşıladığı bir olay yaşandı. Kastamonu ilinin merkeze bağlı Kurusaray köyünde 2 katlı ev tam 16 günde 17 kez yangınla karşı karşıya kaldı.

 

Bilinmeyen nedenlerden dolayı yaşanan yangınlardan dolayı tedirgin olan ev halkı, başta Diyanet İşleri Başkanlığı olmak üzere, yetkililerin evi incelenmesini istiyor. Yaşanan bu esrarengiz olayla kendi imkanları ile mücadele etmeye çalışan ev halkı, yangınları önleyebilmek için gece gündüz su kovaları ve hortumlarla nöbet tutuyor.

 

Hem ev içerisinde hem de samanlıkta yaşanan esrarengiz yangınlar nedeniyle yaklaşık 45 bin TL zarara giren aile, Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan evi incelemesini istiyor.

 

Hem Aile Hem de Köy Halkı Olayı Akıl ve Mantık Dışı Buluyor

Evde yaşanan yangınların nedenini bulamadıklarını ifade eden aile, gece gündüz yangın nöbetleri tuttuklarını ifade etti. Evde bulunan bütün eşyaların yandığını aktaran aile, Diyanet İşleri Başkanlığı başta olmak üzere, devlet yetkililerinden yardım istiyor. Yaşanan esrarengiz olayın metafizik kurallarına aykırı olduğunu söyleyen aile, evlerinde duramaz olduklarını, sürekli bir yerlerin yandığını ve olayın korkutucu noktalara vardığını söylüyor.

 

Yaşanan Ev Yangını Akla Salih Memişoğlu’nu Getirdi

Kastamonu’da yaşanan esrarengiz ev yangınının basında duyulması üzerine akıllara Salih Memişoğlu’nu getirdi. Geçtiğimiz aylarda silahla öldürülen Memişoğlu, bu tarz olaylara müdahalesi ile ünlenmiş birisiydi. Biyoenerji ve metafizik alanda yurtiçi ve yurtdışında yapmış olduğu çalışmalarla dünya çapında ismini duyuran Salih Memişoğlu, Metafizik unsurlara bağlı olarak ortaya çıkan, ruhsal bozukluklar, bayılma, bunalım, vb., belirtilerle ortaya çıkan rahatsızlıkları tedavi etmesi ile biliniyordu. Kastamonu’da da yaşanan olayla ilgili ‘acaba Salih Memişoğlu yaşasaydı bu olaya çözüm getirir miydi’ diye sorular sorulmaya başlandı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —