Tarih: 09.06.2022 12:00

Kızılay'ın Vekaletle Kurban Kesimi Bedeli Açıklandı

Facebook Twitter Linked-in

Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Türk Kızılay İstanbul Şubesi'nde düzenlediği basın toplantısında, kurbanın toplumsal dayanışmanın, paylaşmanın, yardımlaşmanın çok önemli bir vesilesi olduğuna işaret etti.

 

Türk Kızılay olarak bu birlikteliğin parçası olmaktan gurur duyduklarını belirten Yılmaz, bağışçıların kurban vekaletlerini önemli bir sorumluluk olarak gördüklerini dile getirdi.

 

Kurban Bayramı'na her sene titizlikle hazırlandıklarını ifade eden Yılmaz, "Organizasyon boyunca bize verilen emanetleri hakkıyla yerine getirmek ve mümkün olduğunca çok ihtiyaç sahibine ulaştırmak için hem profesyonellerimizle hem de ülke çapında, yurt dışında gönüllülerimizle bu organizasyonun bir parçası olmaya gayret ediyoruz." dedi.

 

Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen Yılmaz, "Geçen sene 52 bin 500 yurt içinde, 88 bin 892 yurt dışında olmak üzere Türkiye dahil 22 ülkede aldığımız 141 bin 392 hisse vekaleti yerlerine ulaştırdık. Bu paylar toplam 4 milyon 195 bin 300 kişiye ulaştırıldı." ifadesini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —