Tarih: 07.04.2021 10:54

Kritik Maç Öncesi İki Kulüpte de Koronavirüs Vakası!

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye genelinde tırmanışa geçen koronavirüs vakaları futbolu da vurmuş durumda. Daha önce Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlarda yaşanan vaka haberlerine yeni kulüpler eklenmeye başlandı. Başakşehir ve Gaziantep Futbol Kulübü yaptığı açıklamalarda kulüpte koronavirüs vakaları yaşandığını ifade etti.

 

Türk kulüplerinde koronavirüs vakaları artmaya devam ediyor. Son haftalarda tırmanışa geçen vakalar futbol kulüplerinde de görülmeye başlandı.

 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Başakşehir ve Gaziantep Futbol Kulübü, yaptıkları açıklamalarda kulüpte koronavirüs vakalarının yaşandığını bildirdi.

 

Başakşehir’den yapılan açıklamada “Futbol A Takımı oyuncularımız, teknik heyetimiz, idari ekibimiz ve destek ekibimize yapılan rutin COVID-19 PCR testlerinde bir oyuncumuzun sonucu pozitif çıkmıştır. Futbolcumuz semptomsuz olup, Sağlık Bakanlığımız ve Türkiye Futbol Federasyonu protokolleri dahilinde izolasyon ve tedavi planlamaları başlatılmıştır” denildi.

 

Gaziantep Futbol Kulübü ise, “Profesyonel Futbol Takımımıza, Süper Lig’in 33. haftasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçı öncesi yapılan Covid-19 testlerinde, iki futbolcumuzun ve iki personelimizin test sonucu pozitif olarak raporlanmıştır. Futbolcularımızın ve personelimizin izolasyon ve tedavi süreci ilgili protokoller dahilinde başlatılmış olup, kamuoyunun bilgisine sunarız” açıklamasını yayımladı.

 

Gaziantep Futbol Kulübü ile Başakşehir, yarın saat 16.00’da karşı karşıya gelecek.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —