Tarih: 08.01.2021 11:00

Mucize Doktor Hangi Gün Oynuyor? Mucize Doktor Hangi Kanalda?

Facebook Twitter Linked-in

Mucize Doktor Hangi Gün Oynuyor?

Mucize Doktor yeni sezon bölümleri ile büyük bir beğeni toplarken, yeni sezonda oyuncu kadrosuna dahil olan isimler de dizinin seyrini değiştirdi. Ezgi Asaroğlu, Seda Bakan, Hakan Kurtaş, Serra Pirinç, Ebru Aytemur, Kemal Başar ve Yasemin Ergene gibi isimlerin de yer aldığı Mucize Doktor hangi gün yayinlaniyor, saat kaçta?

Mucize Doktor Hangi Kanalda, Saat Kaçta

Türkiye’nin en duygusal dizilerinden biri olan Mucize Doktor hangi günler yayınlanıyor sorusunun cevabı zaman zaman değişti. Mucize Doktor birinci sezon bölümleri ile Cuma akşamları yayınlanırken, henüz sezon bitmeden yayın günü Perşembe’ye alındı. Dolayısıyla, Mucize Doktor hangi gün 2020 sorusunun cevabı da Perşembe akşamları şeklinde oldu. Mizah ve duygusallığı bir arada yaşamak isteyen kişiler, bu muhteşem diziyi izlemek için Perşembe günleri saat 20:00’da ekran karşısında olmalıdırlar.

Mucize Doktor Ne Zaman, Hangi Kanalda

Tamer Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Özge Özder, Hazal Türesan ve Reha Özcan gibi isimlerin rol aldığı aileyle izlenecek diziler arasında yer alan Mucize Doktor her Perşembe saat 20:00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Mucize Doktor Dizisi Saat Kaçta Başlıyor

Muhteşem kurgusu ile seyirciyi zaman zaman güldüren zaman zamansa ağlatan doktor dizisi Mucize Doktor yeni bölüm izle linkini kullanarak geçmiş bölümlere ulaşma şansını yakalayabilirsiniz. Dizinin yayın saati her Perşembe saat 20:00 iken, saat 21’e kadar özet bölümünün yayınlandığını da unutmamalısınız.

Mucize Doktor Dizisinin Konusu Nedir

Otizmli ve Savan Sendromu olan bir genç doktorun idealist ve bir o kadar duygusal sahnelerle dolu hayatının anlatıldığı dizi Mucize Doktor konusu ile çok sevildi. Aile ile izlenebilecek diziler arasında yerini alan yapım, bu özel genç doktorun yani Ali Vefa’nın hayatını anlatırken, çevresindeki herkesin hayatından bir parça bulunduruyor. Dışarıdan çok güçlü görünen Ferman doktorun sadece kendisine sakladığı sırrını öğrenen Mucize Doktor seyircileri, dizinin muhteşem hikayesine kapılıp gidiyorlar.

Reyting Rekortmeni Mucize Doktor Yeni Bölüm Fragmanı

Her hafta saat 20:00’da FOX TV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Mucize Doktor dizisi Aralık 2020 reyting rekortmenleri arasında yerini alıyor. Çok sayıda magazin haberinin foto galeri bölümünde yerini alan muhteşem dizi, haber kanallarının da odağı olmayı başardı. Son dakika haberleri arasında sıklıkla gördüğümüz kaza, ölüm ya da hastalık durumlarını ustalıkla işleyen reyting rekortmeni Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı her hafta YouTube kanalında ve FOX TV resmi web sayfasında yayınlanıyor.

 Türk dizi dünyasının en duygusal yapımlarından biri olan Mucize Doktor hangi gün oynuyor? Oyuncuları arasında kimler vardır? En güzel Mucize Doktor oyuncuları foto galerileri için Kültür Sanat sayfamızı takip etmeyi unutmayınız.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —