Tarih: 08.02.2021 21:30

Muharrem İnce CHP’den İstifa Etti

Facebook Twitter Linked-in

CHP içerisinde yaşadığı sürtüşme sonrasında partiden istifa edeceğini açıklayan CHP Eski Milletvekili Muharrem İnce, bugün yaptığı açıklamada e-devlet üzerinden CHP'den istifa ettiğini ifade etti.

Son zamanlarda CHP’den istifa edeceğini ve yeni parti kurarak siyasi hayatına devam etmek istediğini açıklayan Muharrem İnce, bugün e-devlet üzerinden CHP'den istifa etti. İstifa sonrası açıklamalarda bulunan İnce, “Sahte CHP'lilerle yolumu ayırıyorum. Mavi vatanı kavrayamayanlarla yolumu ayırıyorum. FETÖ'cüleri, Soros'çuları koruyanlarla yolumu ayırıyorum. 'Ne işimiz var Libya'da' deyip, Mavi Vatan'ı kavrayamayanlarla yolumu ayırıyorum. 'Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım etti' diyenlerle yolumu ayırıyorum. Bu yönetimin değersizleştirdiği ilkeleri yaşatmak için bu arkadaşlardan ayrılıyorum. Bir de tabii 42 yıllık bir emek sonucunda öyle iki tuşa basarak bu iş olmaz. Bunun gerekçesini de hafta içi yazılı olarak göndereceğim” dedi.

Yeni yola çıktıklarını ifade eden İnce, hedeflerinin yüzde 50+1 olduğunu söylerken, vatandaşların daha refah içerisinde yaşama sözü vermişti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —