Tarih: 09.06.2021 22:30

Netflix, Kemal Sunal Filmlerini Kataloğuna EkliyorNetflix, Kemal Sunal Filmlerini Kataloğuna Ekliyor

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye'de çekilen film ve dizileri bünyesine katan Netflix gözünü Yeşilçam'a çevirdi, Kemal Sunal filmini kataloğuna ekleyeceğini duyurdu.

 

Türkiye’de “Netflix Orijinali” adı altında ürettiği içeriklerin yanı sıra, sinema ve TV’de gösterime giren popüler dizi ve filmleri bünyesine katan Netflix şimdi de gözünü Yeşilçam filmlerine çevirdi. Aradan yıllar geçmesine rağmen hala bilinirliğini kaybetmeyen ve usta oyuncuların bir arada olduğu eski Türk filmleri yakında Netflix kütüphanesine eklenecek. Bunlar arasında Kemal Sunal, Münir Özkul, Şener Şen, Türkan Şoray’ın rol aldığı yapımlar da var.

 

Rol aldığı projelerle hem ağlatan, yeri geldiğinde de güldüren filmlere imza atan Kemal Sunal’ın başrolde yer aldığı Tokatçı Netflix’e eklenen Yeşilçam filmlerinin başında geliyor. Usta oyuncunun en aktif dönemlerinde yer aldığı film, ağanın kızına deliler gibi âşık olan saf bir adamın başlık parasını denkleştirmek için kısa yoldan zengin olmaya çalışınca kendini riskli bir planın içinde bulmasını konu alıyor.

 

Netflix izleyicilere sunacağı yapımları listelediği “Yeni ve Popüler” sekmesine Tokatçı’yı ekledi. Komedi filmi olarak belirlenen filmin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Ali Şen, Nazan Saatçi ve Şevket Altuğ yer alıyor. Yayın tarihi ise açıklanmazken, “şimdilik yok ama gelecekte tekrar kontrol etmekte fayda var” notu paylaşıldı.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —