Tarih: 13.01.2021 22:15

Netflix’te 2021 dizi ve filmler hangileri? Netflix’te hangi filmler ve diziler var? 2021 güncel öneriler

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’de vatandaşlar ünlü dizi ve film platform olan Netflix’te 2021 dizi ve filmler hangileri? Netflix’te hangi filmler ve diziler var? gibi araştırmalar yapıyor. Çok sayıda abonesi olan Netflix’te popüler olan dizi ve filmler ve hangi filmler ve dizilerin olduğunu bu haberimizde bulabilirsiniz.

Pandemi dönemlerinde abonelerinin evde geçirdikleri süre boyunca Netflix’te geçirdikleri zamanın haddi ve hesabı yok. İnternet bağlantısı bulunan Televizyon, bilgisayar, tablet ve telefonlardan bağlanılan Netflix platformu, yayınladığı dizi, film ve belgesel yapımları ile milyonlarca aboneye ulaşmış durumda. Yeni yıla girmeye kısa bir süre kalmışken, onlarca vatandaş, Netflix’te 2021 dizi ve filmler hangileri? Netflix’te hangi filmler ve diziler var? 2021 güncel öneriler gibi araştırmalar yapmaya başladı.

Netflix platformunda 2021 yılında merakla beklenen dizi ve filmleri bu haberimizde bulabilirsiniz. Netflix’te 2021 dizi ve filmler hangileri? Netflix’te hangi filmler ve diziler var? 2021 güncel öneriler

Bruised (Film)

 Konusu dövüş olan bu filmin başrolünde Halle Berry bulunuyor. Filmin konusu ise 6 yaşındaki minik çocuğunun hayatını değiştirmek isteyen bir baba tekrardan dövüş ringlerine döner. Ancak bu dövüşçü, rakiplerine göre biraz yaşlı ve çaptan düşmüş bir dövüşçüdür.

Oyuncu kadrosu: Halle Berry, Adan Canto, Stephen Henderson, Slamier Anderson, Sheila Atim, Raw Lebia, Marco Caka.

Malcolm & Marie (Film)

Bir erkek ve kadının katıldıkları bir galanın ardından kutlama yapar ve yaşadıkları ilişkideki sorunlarla yüzleşmelerini konu alan bir film. Büyük bir merakla beklenen film, pandemi kuralları içerisinde çekildi.

Oyuncu kadrosu: Zendaya, John David Washington.

To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean (Film)

Üçüncü serisi çıkan başarılı filmde Lara Jean ve erkek arkadaşı Peter'ın lise son maceraları konu alındı.

Oyuncu kadrosu: Lana Condor, Noah Centineo, Jordan Fisher, Anna Cathcart, Janel Parrish, Ross Butler, Madeleine Arthur, Emilija Baranac, Holland Taylor, John Corbett 

The Woman in the Window (Film)

Romandan uyarlanan bu film, psikolojik gerilim türünü konu alıyor. Yıllardır evinden çıkmayan bir kadın, komşularının evlerindeki özel yaşantısını gözetlemeye başlar.

Oyuncu kadrosu: Amy Adams, Julianne Moore, Gary Oldman, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry, Anthony Mackie

Bird Box 2 (Film)

İkinci serisi çıkan bu film, yayımlanan bir kitabın devamı niteliğini taşıyor.

Oyuncu Kadrosu: Sandra Bullock, Travente Rhodes, Sarah Paulson, John Malkovich, Jacki, Weaver, Lil Rel Howery, Rosa Salazar, Danielle Macdonald.

Red Notice (Film)

 Birçok sinemasever kişiler tarafından 2021 yılının en başarılı aksiyon filmi olacağı yönünde kanaat oluşturduğu bu film, sanat hırsızı ve dünyanın en büyük dolandırıcısını konu alıyor.

Oyuncu kadrosu: Dwayne Johnson, Gal Gadot, Ryan Reynolds, Chris Diamantopoulos, Ritu Arya.

Blonde (Film)

 Kitaptan konu alınan bu film, bir kadının hayatta yükselişini ve ölümüne kadarki geçen süreyi konu alıyor.

Oyuncu kadrosu: Ana de Armas, Evan Williams, Bobby Cannavale, Scoot McNairy, Adrien Brody, Rebecca Wisocky, Garret Dillahunt, Julianne Nicholson

Don't Look Up (Film)

 Netflix’te 2021 yılında yayınlanacak bu filmin kadrosu tam bir yıldız kaynıyor. Komedi tarzında olan bu filmde iki gökbilimci, dünyayı yok etmeye çalışanlara karşı amansız mücadele veriyor.

Oyuncu kadrosu: Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Rob Morgan, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry, Himesh Patel, Tomer Sisley

Pinocchio (Film)

 Müzikal animasyon şeklinde hazırlanan bu film, pinokyo hikayelerine bağlı şekilde hazırlanmış.

Seslendirmeler: Gregory Mann, Ewan McGregor, David Bradley, Ron Perlman, Tilda Swinton, Christoph Waltz, Cate Blanchett, John Turturro, Tim Blake Nelson, Finn Wolfhard, Burn Gorman.

 

ALAADDİN FISTIK

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —