Tarih: 27.04.2021 20:36

Pokemon Kartı Rekor Fiyata Satıldı

Facebook Twitter Linked-in

The Pokemon Company'nin CEO'su Tsunekazu Ishihara'nın yer aldığı son derece nadir bir Pokemon kartı, 240 bin doların üzerinde bir fiyata satıldı. Söz konusu Pokemon kartı, şimdiye kadarki en pahalı kartlardan biri oldu.

 

Pokemon hayranları, yıllar önce bebek gibi baktıkları ancak daha sonra unuttukları Pokemon kartlarını telaşla arıyor. Zira bu kartlardan bazıları çeşitli müzayedelerde oldukça yüksek miktarda paraya satılabiliyor. Bu yüzden hayranlar, tavan arasında, bodrum katında ve hatta salondaki kanepenin arkasında unutulmuş eski Pokemon kartlarını kontrol ediyorlar. Ancak, haberimize konu olan kart, muhtemelen eski kartlarınızın arasında bulamayacağınız kadar nadir bir kart. Üstelik bu kart artık satılmış durumda.

 

Oldukça nadir bulunan Tsunekazu Ishihara Pokemon GX Promo Card'ın imzalı bir kopyası, bir müzayede açık artırmaya sunuldu. Karta gelen ilk teklif 500 doları geçmedi, ancak 31 teklif sonra nihai satış fiyatına ulaşıldı. The Pokemon Company'nin CEO'su Tsunekazu Ishihara'nın yer aldığı bu son derece özel kart, açık artırmada 247 bin 230 dolara satıldı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —