Tarih: 12.09.2021 21:00

Ronaldo, İngiltere’ye Gollerle Döndü

Facebook Twitter Linked-in

İngiltere Premier Ligi'nin dördüncü haftasında Manchester United, Newcastle United'ı 4-1'le geçti. 12 yıl sonra Manchester United'a dönen Cristiano Ronaldo iki golle yıldızlaştı.

 

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'a dönüşü muhteşem oldu. 12 yıl sonra Manchester United'a dönen Portekizli, Newcastle United'ı 4-1 yendikleri maçta iki golle yıldızlaştı. Cristiano Ronaldo, 12 yıl sonra döndüğü Manchester United'da ilk maçında 2 gol attı. ManU maçı 4-1 kazandı ve ligde liderliğini sürdürdü.

 

Kırmızılar'a dönmesi büyük ses getiren Ronaldo ilk maçının ardından duygusal paylaşımda bulundu.

 

Portekizli oyuncu, "Old Trafford'a dönüş, burasının neden 'Düşler Sahnesi' olduğunu hatırlatıyor. Burası her zaman aklıma koyduğum her şeyi başarabileceğim büyülü bir yer oldu. Tüm takım arkadaşlarımla ve her zaman tribünlerden aldığımız inanılmaz destekle, yolun sonunda hep birlikte kutlayacağımız bir özgüven ve iyimserlikle yola çıkıyoruz. Manchester United'a döndüğüm ve Premier Lig'de bir kez daha oynadığım ama hepsinden önemlisi takıma yardım edebildiğim için çok gururluyum. Haydi Şeytanlar!" mesajını paylaşt

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —