Tarih: 09.02.2021 10:02

Spor Toto Süper Lig 24. Hafta Panoraması

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig’de 24’ncü haftayı geride bıraktık. Birbirinden zorlu 10 karşılaşmaya sahne olan ligimizde zirve yarışında 3 büyükler haftayı aynı puanla kapattı. Haftanın en önemli karşılaşması olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde ise, gülen taraf Sarı Kırmızılı ekip oldu.

Spor Toto Süper Lig’de 24’ncü hafta maçları oynanan 10 maçla sona erdi. Haftanın en önemli karşılaşması şüphesiz Kadıköy’de oynandı. Fenerbahçe ile Galatasaray’ı karşı karşıya getiren karşılaşmada gülen ekip, Sarı Kırmızılılar oldu. Mostafa Mohammed’in attığı gol ile sahdan 1-0 galip ayrılan Galatasaray, haftayı lider kapattı.

Bu hafta ligde toplam 24 gol oldu ve maçlar ortalama 2, 4 gol ortalaması ile geçti. Ev sahibi ekipler 3 karşılaşmada galip gelirken, deplasman ekipleri ise5 karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Bunun yanında 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Haftanın öne çıkan karşılaşmaları

Derbide gülen taraf Galatasaray oldu

Süper Lig’de 24’ncü haftanın en önemli karşılaşması Kadıköy’de oynandı. Büyük bir çekişme içerisinde geçen karşılaşma, Galatasaray’ın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Bunun yanında Fenerbahçe, 75’nci dakikada Ozan Tufan’ın kafa golü VAR tarafından ofsayt gerekçesi ile verilmezken, yaşanan bu durum maç sonunda en çok tartışılan pozisyon oldu. Kritik derbide galibiyete ulaşan Galatasaray, haftayı lider kapatmasını bildi.

Beşiktaş 10 kişi ile kazanmasını bildi

Son haftalarda performans düşüklüğü yaşayan Beşiktaş, ligin 24’ncü haftasında sahasında Konyaspor’u konuk etti. 21’nci dakikada N’Sakala’nın kırmızı kart görmesi ile maçın geri kalanını 10 kişi oynamak zorunda kalan Siyah Beyazlı ekip, ölüp ölüp dirildiği maçta Rosier’in ayağından bulduğu gol ile maçı 1-0 kazanmasını bildi ve kritik bir galibiyet aldı.

Trabzonspor çıkışını sürdürdü

Teknik direktör Abdullah Avcı ile çıkışını sürdüren Trabzonspor, başarılı grafiğini Malatya deplasmanında da sürdürdü. Karadeniz ekibi, kötü zeminde oynanan karşılaşmayı 2-0 kazandı ve zirve tırmanışını sürdürdü. Bordo Mavili ekibe devre arasında katılan Bakasetas, takımı adına gol katkılarını sürdürmeye devam etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —