Tarih: 25.11.2021 14:29

Squid Game 2. sezon ne zaman? Squid Game 2. sezon olacak mı? Squid Game 2. sezon oyuncuları

Facebook Twitter Linked-in

Dünyanın en popüler dijital içerik platformu Netflix’in orijinal dizisi Squid Game’in ilk sezonu büyük bir heyecan silsilesi içerisinde tamamlandı. Dünyanın her tarafında olduğu gibi Türkiye’de de büüyk takipçi kitlesine sahip olan Squid Game 2. sezon ne zaman, Squid Game 2. sezon olacak mı, Squid Game 2. sezon oyuncuları gibi merak edilen bütün soruların cevabı sizin için derlediğimiz haberimizde mevcut. İşte haberin detayları…

 

Squid Game 2. sezon ne zaman?

İçerisinde barındırdığı zengin içeriklerle milyonlarca abonesi olan Netlix’in sükse getiren dizisi Squid Game, yayınlanmasının ardından 143 milyondan fazla izlenme ile rekorları alt üst etmişti. Dizi severlerin büyük bir adrenalin içerisinde izlediği ve izlemeye doyamadığı Squid Game 2. sezon ne zaman yayınlanacağı ise merak edilmeye başlandı. Milyonların merak ettiği dizinin 2’nci sezonu hakkında henüz Netflix’ten ve dizinin başrol oyuncularından henüz bir açıklama gelmezken, kısa süre içerisinde dizi ile ilgili yetkili kişilerden bilgi aktarımı olacağı tahmin ediliyor.

 

Squid Game 2. sezon olacak mı?

Lee Jung-jae’nin başrolde oynadığı dizi, her bölümü ile ayrı ayrı heyecana sahne olmuştu. Squid Game 2. sezon olacak mı sorularına maruz kalan dizinin yönetmeni ve senaristi Hwang Dong-hyuk, yaptığı açıklamada şu an için kesinleşmiş bir durumun olmadığını ve dizinin hem senaristliğini hem de yönetmenliğini yapmanın kendisini büyük endişelere sürüklediğini ifade etmişti. Dizinin ikinci sezonu için önemli derecede meraklı kitlesinin olduğunu da vurgulayan yönetmen, ikinci sezonun yapılmasını ciddi ciddi düşündüğünü aktardı.

 

Squid Game Konusu Nedir?

Dizide yarışmaya katılan insanlar, hayatları boyunca parasızlık çeken insanlar ve borçlarından dolayı hayatları tehlikede. Bu kişilerin gizemli bir hayatta kalma yarışına girmesi için kart ile davet gelir ve bu davete katılırlar. Büyük bir para ödülü için hayatta kalmaya çalışan yarışmacılar, gerek takım çalışması gerekse de bireysel yarışlar ile birbirlerine meydan okuyarak hayatta kalmaya çalışırlar.

 

Squid Game 2. sezon oyuncuları

Dizinin her bölümünde farklı senaryo ile seyircilerin heyecanına heyecan katan Squid Game 2. sezon oyuncuları merak ediliyor. Edinilen bilgilere göre, dizinin ikinci sezonunda Lee Jung-jae, Park Hae-soo, O Yeong-su, Wi Ha-joon, Jung Ho-yeon, Heo Sung-tae, Anupam Tripathi ve Kim Joo- ryoung gibi dizinin ana karakterleri oynayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —