Tarih: 26.02.2021 14:12

West Bromwich, Diagne’nin Bonservisini Alıyor

Facebook Twitter Linked-in

Bu sezonun devre arasında Galatasaray’dan İngiliz Ekibi West Bromwich’e kiralık olarak giden Mbaye Diagne konusunda flaş bir gelişme yaşandı. İngiliz kulübü yöneticileri, başarılı golcünün bonservisini Galatasaray’dan almak için harekete geçtiği ve önümüzdeki günlerde Sarı Kırmızılı ekibin yöneticileri ile masaya oturacağı ifade edildi.

 

Süper Lig’in sorunlu golcüsü Mbaye Diagne, futbol gündemini sallamaya devam ederken, sezon ortasında kiralık gittiği West Bromwich takımında izini şimdiden bırakmışa benziyor. Bu sezon İngiltere Premier Ligi’nde Manchester United'a karşı kulüp tarihinin en erken golünü atma başarısını gösteren Senegalli forvet, bu maçın ardından ortaya koyduğu performansla da büyük takdir toplamaya başladı.

 

West Bromwich teknik direktörü Sam Allardyce'ın ardından kulüp yönetimini de etkileyen Diagne'nin, takım Premier Lig'den düşse bile bonservisinin alınmasına karar verildi ve yöneticilerin önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelerek Sarı Kırmızılı yöneticilerle masaya oturacağı bildirildi.

 

Diagne’nin kiralık sözleşmesinde yer alan 6,5 milyon Euro’luk opsiyonu kullanacağı belirtilen West Bromwich’in yeni sezonda Diagne ile yola devam edeceği kaydedildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —