Tarih: 16.11.2021 22:30

Yılın En Güzel Otomobili Audi e-Tron GT Seçildi

Facebook Twitter Linked-in

45. Altın Direksiyon Ödülleri Berlin Axel-Springer-Haus'ta düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu. ‘Yılın En Güzel Otomobili‘ kategorisinde birinciliğe Audi e-tron GT layık görüldü.

 

E-tron GT’nin özellikle tasarımıyla Audi markasının bu alanda ulaştığı noktayı ve iddiayı vurguladığını söyleyen Duesmann, “Etkileyici performansıyla da elektromobilitenin en duygusal halini sunuyor. Model ayrıca sürdürülebilir konseptiyle bir duruşu da simgeliyor. Bu anlamda E-tron GT bizim öncü modelimiz” diye konuştu.

 

İlk olarak 1976 yılında düzenlenen Altın Direksiyon ödülleri prestijnin yanısıra aynı zamanda Almanya'nın en eski otomotiv ödüllerinden biri. Bu yıl 45’inci kez düzenlenen yarışmada, 12 kategoride 70 kadar yeni model değerlendirmeye alındı. Yılın En Güzel Otomobil‘i ödülü, tüm kategorilerde yer alan 70 model arasından ve okurların oylarıyla seçiliyor. 

 

E-tron GT, 2026 yılından itibaren sadece elektrikli modelleri pazara sunmaya hazırlanan Audi markası için, elektrikli mobilitedeki geleceğinin bir öncüsü olarak kabul ediliyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —