Sinop Bu Gece Türkiye'nin En Uzun Gecesini Yaşayacak

Kuzey Yarımküre'de kalan ülkelerde en uzun gece yaşanırken Türkiye'nin en kuzeyinde bulunan huzur şehri Sinop,'ta bu gece yılın en uzun gecesi yaşanacak.

Fazlur Rahman Toplantısı İslam ve Modernizm

İsmi: "İslâm ve Modernizm. Fazlur Rahman Tecrübesi." 1997 de İstanbul da 2000 adet bastırılmış. Sunuş yazısını o zaman Belediye Başkanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan yazmış. Şu cümlelerle başlıyor.

Kemoterapisiz Kanser Tedavisi

Kemoterapisiz kanser tedavisi, kanserin türüne, evresine ve hastanın genel sağlık durumuna bağlı olarak düşünülebilir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu'yu Türkevi'nde kabul etti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, iki ülke arasındaki siyasi ve ekonomik ilişkiler ile İsrail-Filistin ihtilafıyla ilgili son gelişmeler görüşüldü.

Aykut Şeker Kimdir?

Aykut Şeker kimdir ? Aykut Şeker 1986 yılında İstanbul Eyüp’te dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümünü bitirdi.

Kabine toplantısı bugün yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Beştepe'de Kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda iç ve dış politikadaki gelişmeler değerlendirilecek.

Depremin ülke ekonomisine yükü 104 milyar dolar

Deprem bölgesinde hayatın hızla normalleşmesi için adımlar atıldı. 250 milyar liralık Kredi Garanti Fonu paketi 350 milyar liraya yükseltildi.

Prof Dr Musa Ünver Kimdir?

Prof Dr Musa Ünver Kimdir? Prof dr Musa Ünver, çocuk yaşta ailesiyle Almanya'ya giden, tüm eğitimini ve akademik hayatını Almanya'da tamamlayan ve 5 akademik dil konuşan, beyin ve sinir cerrahisidir!

Kanser tedavisinde yeni hap tedavisi geliştirildi

ABD hastanesindeki bilim insanları, "hedefli kemoterapi" yoluyla katı tümörleri yok eden bir "kanser öldürücü hap" geliştirdi.

Türkiye’nin fındık ihracatı rekor kırdı

Türkiye, 2022-2023 fındık ihraç sezonunun 11 ayında bu ürünün dış satımından 1,7 milyar doları aşkın gelir sağladı.

Olay iddia! TRT'deki bu dizilerin senaristi FETÖ'cü mü?

TRT'de yayımlanan Gönül Dağı, Modern Doğu Masalları ve Yeşil Deniz adlı dizilerle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre 3 dizinin de senaristi Ali Kara, FETÖ'cü...

PKK’nın sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi

MİT’in Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği operasyonlar dahilinde PKK/KCK'nın sözde genel kurye sorumlusu Yılmaz Bayram etkisiz hale getirildi.

Gurbetçi İrma’nın intikam planı: İstanbul Fatih'te evini yerinde bulamayan ev sahibi şoka girdi!

Ev sahibi gördükleri karşısında büyük bir şok yaşarken, öfkeli kadın bununla da yetinmedi ve belediyeye başvurarak harabeye dönen müstakil evin yıkılmasını sağladı. Konut sahibi ise maddi kaybı sonrası, şikâyetçi oldu.

F1’de sıra Belçika yarışında

F1’de sıra Belçika yarışında

ABD’den Tayvan’a 345 milyon dolarlık askeri yardım

ABD’den Tayvan’a 345 milyon dolarlık askeri yardım