• BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,31
  • EURO

    34,76% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2415,58% -0,69
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00

Sinop Gerze Tapu ve Kadastro da Usulsüzlükler 1

2017 de tapu kadastro yenilemesi sırasında yapılan büyük usulsüzlükler ... Belgelerle dolu büyük haber serisi DerbiHABER de !!!!! Sinop Gerze Tapu ve Kadastro da Usulsüzlükler 1

Sinop 17.08.2020 16:51:00 9538 23
Sinop Gerze Tapu ve Kadastro da Usulsüzlükler 1

 

 

Haber Serimizde İlk Olarak Hacıselli Köyünden  İsmail Cıvraz'ın Eşi Satu Cıvraz'ın Nasıl Mağdur Edildiğinin, Yerlerinin Elinden Nasıl Alındığının Haberlerini Yapacağız.
    Belgeleriyle Birlikte  Sunuyoruz. İlgi ve destekleriniz için sonsuz minnettarız, sabırla, dikkatle okuyup inceleyeceğiniz için de ayrıca çok teşekkür ederiz. Yeni mağduriyetleri yakında ekleyeceğiz takipte kalın lütfen! 
 

                                     


   Satu CIVRAZ'IN Bize Aktardığı Bilgiler :

   
    Ben  Satu Cıvraz  1957  de Hacıselli köyünün, Deniz Çukuru mahallesinde şu an oturduğum evde  doğmuşum. Ama nüfusa 1961 olarak kaydetmişler. Topuz Lakaplı Dedem Hasan Z. Gerze yangınının  olduğu sene olan 1956 da, öğrendiği bazı ailevi nedenlerden dolayı üzüntüden verem olmuş 52 yaşında vefat etmiş.

   

   Dedem  Hasan Z. iki kez evlenmiş. Biz dedemin ilk eşi Babannemiz Hatice Z.deniz. Hatice'nin iki oğlu olmuş, Babam Murat Z. ve babamdan 1 yaş büyük amcam Mehmet Z. dir.

   

   Babannem Hatice , çocukları 2 yaşlarındayken genç yaşta vefat etmiş. 24 yaşında 2 yetim çocukla çok aşırı zorluklar çeken  Dedem 2 çocuğuna bakması ve hayat arkadaşı olması için E. Y. İle evlenmiş ve E.Y ile evlendikten 11 yıl sonra, kendisiyle davalık olduğumuz için burada hukuki nedenler doğmasın diye annesinin ve kendisinin  ismini vermediğimiz  oğlu H.Z adlı kişi doğmuştur.

     

     Dedem öldükten sonra  mal varlığının  %80 nini bir sürü entrikayla E.Y ve oğlu H.Z üzerine geçirmişler ama halen gözleri doymamakla birlikte Dedemden Babama, Babamdan Bana kalan 150 senelik evimin bulunduğu arazimin, yol olarak kullandığım ve yola kadar devam eden uzantısını, derin bir üzüntüyle öğrendim ki eski tapu, belge ve krokilere bakmadan 2017 deki tapu kadastro yenilemesi sırasında, muhtar, aza, bilirkişi, ve memurların görevi kötüye kullanarak, yerimi H.Z nin üzerine geçirilmiş olduğunu ve toplamda 319 m2 yerim ve yol olarak kullandığım onlarında kullanmasına müsaade ettiğim, yola olan uzantımın zayi edilmiş olduğunu öğrendim.
  
   Bununla da kalmayıp harman yeri olarak kullandığımız tapulu arazimizi hazineye, bahçe olarak kullandığım arazimi ormana bırakarak, yukarıdaki belirttiğim şekilde elimden almışlardır. Diğer yerlerimde de sınırlarımın geçilerek düşük metrekare yazıldığını tesbit ettim. H.Z 'nin yerleri benim yerlerimin  neredeyse hepsiyle komşudur.

 

   Evimin olduğu yerimin çevresindeki 3 yerde H.Z nin üstüne kayıtlıdır ve rahmetli dedemden kalma yerlerdir. Krokilere ve belgelere bakılınca görünüyor. Bir çok yer buradaki bize verilen taksimatın yarısı kadar bile babama verilmemiştir. Üstelik benim rahmetli güzel annem Fetiye Z.de, rahmetli dedemin öz yeğenidir, yabancıda değildir. Buna rağmen evime geçiş olarak kullandığım 319 m2 yerimin, elimden alınması açgözlülük, zalimlik, vicdansızlık, arsızlık, hırsızlık değilde nedir?

   İstanbul'dan emeklli olup eşimle birlikte köyüme geldim bir sürü sağlık problemlerim var ve birde böyle sorunlarla uğraşmaktan gerçekten harap düştüm, ALLAH yar ve yardımcımız olsun. Umuyorum bu yalnışların düzeltildiğini şu ahir ömrümüz de görürüz, gözümüz açık gitmeyiz.

   Bu sıkıntılarımı size anlatmamın  amacı , çevremize karşı bizi bir sürü iftira ve zan altında bırakmalarıdır. Sanki biz  onların yerlerini  çalmışız , onlara zarar veren bizmişiz gibi çevremize konuşarak bizi sosyal olarakta mağdur etmişlerdir. Benim kimsenin bir şeyinde gözüm yok ALLAH nasip etmesin ölümlü dünya dedikodu ve gıybettende ALLAH'a sığınırım ama bunları açıklamak zorunda kaldım , çünkü sesimi başka türlü duyuramadım. 

   Hepinizi ALLAH'A emanet ediyorum, zaman ayırdınız emek verdiniz çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun.

                                                                     Satu Cıvraz

 

    2017 den Önceki Orjinal Tapumuz 

    2017 den Önceki Orjinal Tapumuz 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REFERANS OLAN AMBARIN KONUMU ve
YOLUN 7,1m olan DETAYI (aşagğıdaki fotoğraf)

Benden çaldıkları bölümlerin üzerine yeni yapılan (ev , ahır, su deposu, kum , çakıl , inşaat malzemeleri , oto park vb.) işgaliyeler koymuştur örnek aşağıdaki resimler

 

 

 

 

 

Drone ile üsten çekilmiş Fotoğraflar
Eski orjinal tapumuzun çizimi sarı renkte yerimizin üzerine yerleştirilmiştir

Referans Ambar net olarak görünüyor

Çalınan yerimizin üzerine yeni evlerinin bir kısmı, kullanılmayan büyük su deposu, kum çakıl, inşaat malzemeleri, oto lastikleri vb. gibi işgaliye yerleştirilerek, büyük bir kesimi telle örülü 

sınırlar değiştirilmiş çalı çırpı gibi malzemelerle izole edilmeye çalışılmıştır .

   Aşağıdaki fotoğraflar , eski evimin önündeki beyaz aracın olduğu yerden çekilmiştir. Dosya : 2 yazılı fotoğrafın evimin önünden yol istikametine bakışıdır.

     Bu fotoğraflar araç kamerasından alınmıştır saat ve tarih doğrudur.
      İstanbul'dan geldiğimizde bu yoldan araba geçmiyordu. Arsama yeni evinin bir kısmını aşağıdan yukarı doğru yapmış, yukarıdan da sınırları aşağı doğru kaydırmış, yolumu kullanılamaz hale getirmişti.
     Yolu açtırmak için dozer getirdiğimizde, eşimle birlikte bir sürü hakaret, tehdit ve tartaklanmaya maruz kaldık. Zorlada olsa yolumuzu azda olsa açmayı başardık.
      Buralar yol değil, benim kendi arsam ve arsamın üzerinde hiç bir işgaliye kalmaksızın bana geri verilmesini istiyorum.

-----------------------
     Aşağıda görüleceği üzere 15/12/2020 tarihinde kadastroya ölçüm yaptırdık. Yerimi çalanlar ölçüm yaptırmak istemediler niza çıkardılar. Jandarma çağırdık sağolsunlar varolsunlar geldiler. Çok şükür ölçümleri bitirdik. Haklılığımız kesin olarak ortaya çıktı. Yerim bunlar tarafından çalınmış olup, yolla olan temasımın kesildiği net olarak anlaşıldı. Benim haklılığım muhakkak, ayan beyan belli oldu.
     Bu arsız ve hırsız insanlar yalancı şahit ve yanlı, taraflı akraba olan bilirkişiler ile insanları yanıltmak istiyor. Hiç bir belgeleri yok ve söyledikleri, söylüyecekleri,söyletecekleri şeylerin hepsi yalandan ibaret .
   ALLAH yar ve yardımcımız olsun. Tez zamanda adalet yerini bulur inşAllah.














   

 Sinop Harita Mühendisliği :
         Refik Özalp Ltd. Şti.
HALİHAZIR HARİTA, İMAR PLANI,
ALTYAPI PROJELERİ,
 BATİMETRİK HARİTA, DEFORMASYON,
PROJE MÜŞAVİRLİĞİ
                                                       Refik ÖZALP


     Aşağıdaki belgede adı geçen kişiler Hacıselli Köyü 'nün bilirkişileri, muhtarı, ve tapu kadastro memurlarıdır.   Hakkaniyet göstermiyerek, yakınlık ve haksız çıkar ilişkisi kurdukları kişiler adına yaptıkları, bu ve buna benzer usulsüzlükler  ve hırsızlıklar insanları çok büyük mağduriyetlere sürüklemiştir . Bu bilirkişiler başkalarının yerlerini dahi kendi üstlerine geçirerek büyük zalimlik, arsızlık ve hırsızlık yapmışlardır. Takdiri sizlere bırakıyor ve bilgilerinize sunuyoruz.



 
    '' 26/01/2021 itibari ile çalınan yerimizin,
    150 senelik evimizden görünümü ''



 
  '' 05/03/2021 itibari ile çalınan yerimizin, 150 senelik evimizden görünümü. Görüldüğü gibi keşiften sonra soldaki ağaç kesilmiş  durumda ve sağdakide kesilmesi gerekiyor. Çünkü keşifte yine usulsüzler devam etti, hakim nezaretinde keşif yapıldıktan sonra, 15 20 dak sonra hakim görmeden hırsız bilirkişilere bizim ağaçlarımızı referans gösterdiği için 2 adet meyva ağacımızı kesmek zorunda kaldık, onlara hediyemiz olsun .... Kamera Kayıtlarından görüldüğü üzere ağaçlarımızdan aldıkları ölçüleri A B diye bölümleyip rapora eklemişlerdir. Belgeler yakında yüklenecektir...



KAMERA KAYITLARI :








1 )  EV KAMERASI  : 
             https://youtu.be/WZ4G2V5BtJw

2 )  ARAÇ KAMERASI  : 
             https://youtu.be/iuPq1rdLVBg

3 )   AYRINTILI AÇIKLAMALAR  : 
             https://www.youtube.com/c/DerbiHaber/community


   08-01-2021Tarihinde Cuma günü yapılan keşifte, kamera kayıtlarındanda anlaşıldığı üzere usulsüzlüklerin devam ettiği gözlemlendi, ilk başta hakim nezaretinde yapılan keşif tamamlanırken, hakim keşif mahallinden uzakta ifade aldığı sırada, hırsızın ve bilirkişilerden hırsızların akrabası inşaat bilirkişisi Ersan Altun un yönlendirmesi ile tekrar bilirkişi ekibinin gelip hırsızın gösterdiği yerlerden ölçümler yapılarak büyük bir şaibeye sebep olundu. Dalgınlığımızdan istifade gizlice hakim olmadan yapılan bu keşiften hakimin haberi olup olmadığını mahkemede mağdur olan Satu CIVRAZ sormak istiyor ! Çünkü yapılan konuşmalar ve usulsüz uygulamarla ilgili gözlemleri ve duyumları var.
  Kamu oyunun bigisine DerbiHABER farkıyla sunuyoruz.

 

HABER SERİSİ ve LİSTESİ :

Sinop Gerze  Tapu ve Kadastro da Usulsüzlükler

https://www.derbihaber.com/sinop-gerze-tapu-ve-kadastro-da-usulsuzlukler_383.html

-----------------------
Sinop Gerze  Tapu ve Kadastro da Usulsüzlükler 1

https://www.derbihaber.com/sinop-gerze-tapu-ve-kadastro-da-usulsuzlukler-1_384.html
-----------------------

YOUTUBE HABER LİNKİ :
https://www.youtube.com/derbihaber

DerbiHABER FACEBOOK SAYFASI :
https://www.facebook.com/derbihaber57

DerbiHABER TWİTTER SAYFASI :

https://twitter.com/derbihaber57


Katkı sağlamak ve daha başka mağdur olanların sesini duyurmak için ilişikteki mailden iletişim kurabilirsiniz  : derbihaber@yandex.com

 

Kaynak : Derbi HABER
www.derbihaber.com

Sinop Gerze Tapu Kadastro Usulsüzlükler1_Hacıselli Köyü (08-01-2021)_Ev Kamerası Keşif Görüntüleri

 

Sinop Gerze Tapu Kadastro Usulsüzlükler1_Hacıselli Köyü (08-01-2021)_Araç Kamerası Keşif Görüntüleri


Tayfun Yiğit
13.01.2021 21:32:58
Şükrü Demirbaş bey malesef hep yanlış ölçümler yapılmış çok usulsüzlükler yapılmış zamanın BİLİRKİŞİLERİ ve MUHTARI sorgulayacaksın kimlerse ? Nerde bu devlet nerde bu adalet ?

Şükrü Demirbaş
13.01.2021 21:27:58
Köylerde Tapu kadastro yenileme işlerini devlet özel sektöre veriyor özel sektörde fazla para kazanmak amacıyla o işin uzmanı olan kişileri değilde az para ile çalışan tapu kadastro ile hiç bir bilgisi olmayan kişilere yaptırıyor. Bunlarda bilgide yok sorumlulukta yok Bu sebeplerden dolayı köylerde kendilerini hatırlı kişi diye tanıtanlara sınır komşusu olan arazilerden kendilerini hatırlı diye tanıtanlara yer ilaveleri yapıyorlar bu şekilde benimde 600 Metre yerim haram helâl nedir bilmeyen sınır komşumun üzerine yazdırmıştır. Kanuna göre Kadastro işi yapacak kişi harita mühendisi olması lazım başka türlü ölçümden anlamaz ben Kadastro ölçümü yapan özel sektörün adamlarına sordum içinizde harita mühendisi varmı diye yok dediler bunları ihaleyi alan mütahait Az para vermek için sokaktan toplamış bunlarda bir sorumluluk olmadığı için bir yemeye bir paket sıgaraya hatır gönül işi yapıyorlar sesi çıkmayan garibanın yerlerini hatırlı sandıkları HIRSIZLARA yazıyorlar. Devletinde her hangi bir denetimi olmadığı için bu hırsızlık anında anlaşılamıyor anlaşıldığı zamanda iş işten geçiyor minareyi çalanda kılıfnıda çalışıyor burada olanda dürüst vatandaşa oluyor.

Ünzile Gökçe
26.11.2020 20:03:58
Nalet olsun bizim baba mızın evinin yarısı göçmüş diye tarlada ev gözükmüyor yok saymışlar sahtekarlar Kocaman tarlaların yarısınıda ormana bırakmışlar bunlar nasıl bir insanlarya

Ayşe Üstün
26.11.2020 19:54:58
Kahretsin Kadastrocular her yerde benzer şeyleri yapmışlar. Erfelek te de çok haksızlık yapmışlar. Biz de yıllardır mahkemede haksızlığı düzeltmek için uğraşıyoruz. Yalancı bilir kişilik, yalancı şahitlik havada uçuyor.

Halil
13.11.2020 12:44:58
Bütün belgelerde her şey bu kadar açık ve net bir şekilde ortaya konmuşken nasıl böyle bir durum olabilir anlamam mümkün değil. Burada bu işlemi yapan memurlar tespit edilmeli. Mülk sahibinin onayı olmadan nasıl böyle bir devir işleminin yapıldığı sorulmalı ve arazi asıl sahiplerine tekrar verilmesi gerekir. Hak ve adalet burada kendini göstermeli.

Yuksel
13.11.2020 11:10:58
Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü Sinop Tapuda Muhatap Bulamıyorum! Sinop'ta dedemin üzerine olmasına rağmen 2009 yılında başka birinin üzerine yazılmış bir yerimiz var. Köylümüz bunu kabul de ediyor. Bazı sorular sorup çözüm bulmak istiyorum fakat bununla ilgili Sinop tapu müdürlüğüne bizzat gittim kimse muhatap olmadı. Telefonlarını arıyorum açan yok. Nasıl bilgi alacağız? https://www.sikayetvar.com/tapu-ve-kadastro-genel-mudurlugu/tapu-ve-kadastro-genel-mudurlugu-sinop-tapuda-muhatap-bulamiyorum

Durmus DEMİRBAŞ
9.10.2020 11:00:58
Yüzyıllık emeklerin birkaç haraminin beyanıyla hak sahibine sorulmadan el değiştirmesi mantığa da adalete de sığdırılamaz. Devlet bu yanlıştan döner. Yapanında yanına kâr kalmaz. Bu işin takipçisi olacağız.

Koray Yildiz
5.09.2020 09:24:58
Sadece vatandaş, tapu kadastro odasını sormuştu, adamcağıza oturduğu koltukta öyle bağırıyor ki, hatta hızını alamadı ayağa kalktı bağırdı, azarladı.. Vallahi Bafra'da öyle hareket yapacak, bağıracak haaaa! oracıkta alnının ortasından vururlar. zaten bırakın öyle bir şey yapmayı, aklından geçirmeye dahi cesaret edemez. Sinop gibi yerlerde bu tür memur, amir, prim yapıyor, siyasilerce el üstünde tutulup, korunup, kollanıyor, cesaretlendirilmiş oluyor.

Tayfun Yiğit
5.09.2020 09:18:58
Koray Yildiz ALLAH BELALARINI VERSİN BUNLARIN BAŞINDAKİ MÜDÜRÜN DERHAL GÖREVİNDEN MEN EDİLMESİ LAZIM TERBİYESİZ HERİFE BAK YA İLGİLENECEĞİ YERİNE İNSANLARI AZARLAMAK OLUR MU BU RESMEN ŞEREFSİZLİKTİR...

Koray Yıldız
3.09.2020 19:31:58
Bir kaç ay önce, Durağan'a gitmiştim. tesadüfen, Durağan Hükümet konağında çalışan bir arkadaşa denk gelmiştim, orada şuna şahit oldum, Duragan'daki tapu müdürü, vatandaşın birini bir şey sordu diye, öyle bir azarlıyorki sandım adamı öldürecek, git diyor ben çobanımıyım senin işinin falan diyor, nasıl bu saygısızları bu mevki, makama getirmişler anlamıyorum, Avrupa'da olsa, anasını ağlatırlar, o tapu müdürünün, valla adama ana avrat küfretmediği kaldı. Almanya'nın gözünü seveyim, yok böyle bir şey oralarda..

Hakan Mete Şahin
3.09.2020 14:17:58
Günümüz yamyamlardan haklarımızı ve canımızı korumaya çalışmakla geçiyor

Suzan Özer
3.09.2020 12:38:58
Bu şikâyetler Sinop!un çoğu yerlerinde var malesef

Necmettin Çetinkaya
3.09.2020 09:12:58
Zamanında bizimde başımıza geldi köyümüzdeki yerimizi kadostura geçerken yerimizi yazmamışlar orayı ormana bırakmışlar bizde İstanbul'daydık sonradan öğrendik ve tapuya ve kadostraya baş vurdum ve buranın vergisini ödenmiş olmasına rağmen gine kabul etmiyorlar. Ayrıca köyümüzdeki evde dededen kalma evide tapuda müşterekken hiç kimsede habersiz tapuya not düşürmüşler evi amca oğlunun yaptığını yazdırmışlar. Önceki tapu müdürüyle bu yapılmış. Şimdi bu olayın düzeltilmesini ilgili tapu müdürüne bu gibi durumların gündeme Getiriseniz halkkın Adına çok seviniriz

Derbi HABER
1.09.2020 17:40:58
Tayfun Yiğit Beyefendi değerli yorumlarınızdan ve katkılarınızdan dolayı çok teşekkürler... Yapılan yanlışlara, oluşan mağduriyetlere dikkat çekebiliyorsak ne mutlu bize... Derbi HABER olarak sessizlerin ve mağdurların sesi olmaya devam edeceğiz...

Tayfun YİĞİT
1.09.2020 17:38:58
DERBİ HABER KARDEŞİM ÖNCELİKLE SİZİN ARACILIĞINIZLA BU OLAYI GÜNDEME GETİRDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ MAZLUMLARIN VE GARİBANLARIN SESİ OLDUNUZ ALLAH VAR ETSİN SİZİ İYİ Kİ VARSINIZ SİZİN ARACILIĞINIZLA MİLLET SES GETİRMEYE BAŞLADI VE BAKIYORUM KAÇ YÜZ KİŞİLERİN CANI YANMIŞ YAZIKLAR OLSUN EMEKÇİ ÇİFTÇİLERİN HAKKINI YERİNİ GASP EDENLERE

Derbi HABER
1.09.2020 17:14:58
Şimdiki Tapu Müdürü Mustafa EFENDİOĞLU Çok Beyefendi, Halkın Problemlerini Çözmek İsteyen Bir Kişi , Kendisinine İlgi ve Alakalarından Dolayı Çok Teşekkür Ediyoruz. Muhtemelen Elemanlar veya Memurlar Haddini Aşmış Durumda , Çünkü Bu İddiayı Destekleyen yorumlar Alıyoruz. Muhtemelen Müdürlerinin Beyefendiliğini Suistimal Ediyorlar, Yetkili İlgililere Duyuralım Lütfen !!!

Hamit Dilek
1.09.2020 16:57:58
Tapudaki memurların ve müdürün tüm mal varlıklarına el konulması lazım bu sadece orada değil Sinop'un bütün ilçelerinde ve köylerde var şimdi git sor zaman aşımı diyorlar benimde dedemin haklarını başkasının adına yazmışlar biz İstanbul'da olduğumuzdan haberimiz yoktu ta ki köye ev yapmak istediğimizde çıktı ama işimiz zor yapanların hepsini Allah'a havale etim.

RESUL ÜNLÜTÜRK
27.08.2020 14:33:58
Evimin olduğu yerimin çevresindeki 3 yerde H.Z nin üstüne kayıtlıdır ve rahmetli dedemden kalma yerlerdir. Krokilere ve belgelere bakılınca görünüyor. Bir çok yer buradaki bize verilen taksimatın yarısı kadar bile babama verilmemiştir. Üstelik benim rahmetli güzel annem Fetiye Z.de, rahmetli dedemin yeğenidir, yabancıda değildir. Buna rağmen evime geçiş olarak kullandığım 319 m2 yerimin, elimden alınması açgözlülük, zalimlik, vicdansızlık, arsızlık, hırsızlık değilde nedir? İNANIR MISINIZ BU HABER BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI AMA YUKARIDAKİ YAZININ BU PARAGRAFINI OKUYUNCA İSYAN EDİLECEK NOKTAYA GELDİM. BU NASIL BİR AÇ GÖZLÜLÜKTÜR, YAZIKLAR OLSUN . BUNLARI YAPANLAR GERÇEKTEN İNSAN OLAMAZ. İNŞALLAH TEYZEMİZE HAKKI OLAN HER ŞEYİ İADE EDİLİR VE DEVLET TARAFINDAN İADEİ-İ İTİBAR YAPILIR . BUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ. YAPILANLAR ASLA CEZASIZ BIRAKILMASIN LÜTFEN , GERÇEKTEN YARGIYA GÜVEN AZALIYOR , HER YAPILAN YANLIŞ YAPANIN YANINA KAR KALMASIN YETER ARTIK.

Osman demir
27.08.2020 00:15:58
Aynen oyle buyukler ölünce köyde yaşiyan akrabalar kafasina göre kayit yaptirmişlar ama büyük şehirde yaşayan cocuklarina ulaşilmadan kafalarina göre kayit yapmislar biz paylaşmadik inaniyorumki bizde ayni sorunlari yaşayacagiz yani kisaca kurnazlar kafalarina göre kayit yapmislar

Sezer ÖZYAŞAR
25.08.2020 13:06:58
Bu devirde böyle usulsüzlük Kesinlikle cezasız kalmamalı devletin yetkililerinin acilen bu duruma el atması gerekiyor, aksi takdirde insanların tapu kadastronun doğruluğuna ve güvenilirliğine inancı kalmaz.

Samet TANRIKULU
25.08.2020 10:42:58
Ben böyle adaletsizlik görmedim bu işin içinde kim varsa cezasını çekmeli böyle bir hırsızlık olamaz şahsen ben Nevşehirliyim bizim oralarda böyle bir şey olsa direk vururlar adamı benim malıma nasıl sahip olabilir zaten resimlerde de görünüyor gayet açık bir şekilde çalmışlar resmen böyle insanlara taviz vermeyin bu insanlar düpedüz ARSIZ VE HIRSIZLAR Allah bunu yapan insanları beter etsin inşallah. Teyzemize neler çektirmişler üzüldüm şahsım adına. Allah kolaylık versin, Umuyorum hak , hukuk , adalet yerini bulur . Sürecin takipçisi olacağız.

Şükrü DEMİRBAŞ
23.08.2020 20:45:58
Tapu kadastro'da yer yazım işlerini devlet özel sektöre yaptırıyor. Özel sektörün elemanları'da köylerde kendilerini hatırlı kişi diye tanıtan kişilere hatır gönül işi yaparak sınır komşularının mağdur olmasına sebep oluyor . Bu şekilde benimde 500 metrekare yerim çalındı...

Tayfun YİĞİT
19.08.2020 21:21:58
Yazıklar olsun bu oyuna bu haksızlığa göz yumulmasın yazık ya adam herşeyi belgeleriyle sunmuş tanıyorum madurları yazık kardeşim adaletin yerini bulacağına eminim !!!!!

Sinop Bu Gece Türkiye'nin En Uzun Gecesini Yaşayacak

Fazlur Rahman Toplantısı İslam ve Modernizm

Kemoterapisiz Kanser Tedavisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu'yu Türkevi'nde kabul etti

Aykut Şeker Kimdir?

Kabine toplantısı bugün yapılacak

Depremin ülke ekonomisine yükü 104 milyar dolar

Prof Dr Musa Ünver Kimdir?

Kanser tedavisinde yeni hap tedavisi geliştirildi

Türkiye’nin fındık ihracatı rekor kırdı

Olay iddia! TRT'deki bu dizilerin senaristi FETÖ'cü mü?

PKK’nın sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi

Gurbetçi İrma’nın intikam planı: İstanbul Fatih'te evini yerinde bulamayan ev sahibi şoka girdi!

F1’de sıra Belçika yarışında

ABD’den Tayvan’a 345 milyon dolarlık askeri yardım

Türkiye’nin LPG ithalatı mayısta arttı

Şırnak’ta 5 terörist etkisiz hale getirildi

DSÖ'den sıcak hava uyarısı!

Yılsonu enflasyon tahmini yükseldi

Mauro Icardi yarın İstanbul’a geliyor

Kuveyt’te 5 hükümlü idam edildi

Brent petrolün varil fiyatı 83 dolar civarında

Türkiye'den İsrail’e kınama

Son 2 ayda 119 terörist etkisiz hale getirildi

Mbappe ile PSG arasında ayrılık kapıda

Pençe-Kilit bölgesinde 5 terörist etkisiz hale getirildi

Google, haber yazacak yapay zeka geliştiriyor

Enflasyon rakamları Perşembe günü açıklanacak

Türkiye’nin makine ihracatı rekor kırdı

Nikola Mirotic Barcelona’dan ayrıldı

Yükleniyor

ABD’den Tayvan’a 345 milyon dolarlık askeri yardım

Kuveyt’te 5 hükümlü idam edildi

ABD’de kasırga faciası: 16 yaralı

İran'da kum fırtınası uçak seferlerini aksattı

Balistik füze fırlatan Kuzey Kore'ye Japonya’dan protesto

NATO’dan Rusya’ya kınama

Lavrov: Rusya'nın pozisyonu değişmedi

NATO zirvesinde gündem hareketli

Hindistan'da sel ve heyelan: 28 ölü

Dünya nüfusu 8 milyarı geçti

Depremin ülke ekonomisine yükü 104 milyar dolar

Türkiye’nin fındık ihracatı rekor kırdı

Türkiye’nin LPG ithalatı mayısta arttı

Yılsonu enflasyon tahmini yükseldi

Brent petrolün varil fiyatı 83 dolar civarında

Enflasyon rakamları Perşembe günü açıklanacak

Türkiye’nin makine ihracatı rekor kırdı

Tarımsal girdi fiyat endeksi verileri açıklandı

Merkez Bankası rezervleri 113,1 milyar dolara yükseldi

Merkez Bankası faiz kararını yarın açıklayacak

Aykut Şeker Kimdir?

Kabine toplantısı bugün yapılacak

Prof Dr Musa Ünver Kimdir?

Olay iddia! TRT'deki bu dizilerin senaristi FETÖ'cü mü?

PKK’nın sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi

Şırnak’ta 5 terörist etkisiz hale getirildi

Türkiye'den İsrail’e kınama

Son 2 ayda 119 terörist etkisiz hale getirildi

Pençe-Kilit bölgesinde 5 terörist etkisiz hale getirildi

CHP'de gizli toplantı skandalı!

Kemoterapisiz Kanser Tedavisi

Kanser tedavisinde yeni hap tedavisi geliştirildi

DSÖ'den sıcak hava uyarısı!

Aşırı sıcaklara bağlı ölümlere dikkat çekildi

Yumurtalık kanseri teşhisinde yeni keşif

Yapay tatlandırıcı kanserojen ilan edilecek

Sağlık Bakanı Koca'dan 'sağlık raporu' açıklaması

Kalp krizi hakkında yeni keşif

Meme kanserinde yapay zeka modeli geliştirildi

Yapay zeka hayat kurtardı

Google, haber yazacak yapay zeka geliştiriyor

Threads'in aktif kullanıcı sayısında düşüş

NASA’dan Mars’taki kayıp aracı hakkında açıklama

Uzayda yeni yaşam umudu

James Webb'ten tarihi buluş

Hyundai'den pil üretimi için dev atılım

Bilim insanlarından yeni keşif! Güneş’ten kat kat büyük

Adobe Photoshop'a yapay zeka özelliği geliyor

Çinli bilim insanlarından Ay'da yeni buluş

Bilim insanları Ay toprağından oksijen üretti

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16